Ready… Steady… Go!!!

*Entrada bilingüe*

Catalan version

Amics i amigues:

Ja tenim ací les eleccions municipals i autonòmiques. El 22 de maig anem a exercir el nostre dret al vot, un mer tràmit que ens permet triar als conserges i xics dels recats de la banca i les grans empreses. Tanmateix, fins que se’ns inflen les pilotes i muntem una com la dels països àrabs, hem de participar activament en les eleccions per a, almenys, tractar de triar a líders que no siguen uns venuts. No s’enganyen: aquesta entrada és super partidista. La meua intenció és difamar als dos grans partits i als nacionalistes en favor d’Esquerra Unida.

1

Però clar, quan no es tenen interessos econòmics contrets amb ens privats, no et donen molta propaganda. Així que he decidit formar part d’una iniciativa que em van enviar via facebook: com sembla que d’unes eleccions a altres tot s’oblida, s’ha llançat una iniciativa publicitària gratuïta i duradora consistent a enllaçar les pàgines web del PSOE, PP, CiU, PNB i CC des dels nostres respectius llocs (com aquest bloc) utilitzant una paraula concreta: corrupció.

1

El que s’obté així és que quan una pàgina web isca la primera quan es fa una recerca d’una determinada paraula en un cercador, isquen molts enllaços dirigits cap a ella (hi ha més variables, però aquesta és la fonamental). Quants més enllaços es creen, més possibilitats haurà que una web ocupe les primeres posicions. Simplificant: si molts enllacem les webs d’aquestos partits utilitzant la paraula “corrupció”, quan algú cerque aquest terme, els primers resultats que apareixeran en el cercador seran les webs d’aquestos partits. El somni de tot polític de poltrona: publicitat gratuïta.

1

D’aquesta forma, vinculem (i mai millor dit) visiblement a aquestos partits amb la corrupció que consenteixen dins de les seues files i que tots patim. Aconseguim que quede reflectit d’una manera més dinàmica que la corrupció no se suprimeix d’unes eleccions a unes altres: queda constància en Internet. Aconseguim fer una publicitat real d’aquestos partits i també aportem un òbol contra l’aquesta xacra que duem anys patint.

1

Crec que aquesta és una bona proposta, amén de l’efecte real que tinga. Però hem de lluitar en tots els fronts. Els anime que se sumen a aquesta iniciativa. Tot esforç és menut per a desfer-nos dels corruptes.

1

I per a acabar, una mica d’humor polític que ens ve de Lepe:

1

Ja ho saben: SyG aposta pel canvi. Unisquen-se! La lluita no ha fet més que començar! I per a més esdeveniments propagandístics, romanguen tunejats a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1

1

Spanish version

Amigos y amigas:

Ya tenemos ahí las elecciones municipales y autonómicas. El 22 de mayo vamos a ejercer nuestro derecho al voto, un mero trámite que nos permite elegir a los conserjes y recaderos de la banca y las grandes empresas. Aun así, hasta que se nos hinchen las pelotas y liemos una como la de los países árabes, hemos de participar activamente en las elecciones para, al menos, tratar de elegir a líderes que no sean unos vendidos. No se engañen: esta entrada es super partidista. Mi intención es difamar a los dos grandes partidos y a los nacionalistas en favor de Izquierda Unida.

1

Pero claro, cuando no se tienen intereses económicos contraídos con entes privados, no te dan mucha propaganda. Así que he decidido formar parte de una iniciativa que me enviaron vía facebook: como parece que de unas elecciones a otras todo se olvida, se ha lanzado una iniciativa publicitaria gratuita y duradera consistente en enlazar las páginas web del PSOE, PP, CiU, PNV y CC desde nuestros respectivos sitios (como este blog) utilizando una palabra concreta: corrupción.

1

Lo que se obtiene así es que cuando una página web salga la primera cuando se hace una búsqueda de una determinada palabra en un buscador, salgan muchos enlaces dirigidos hacia ella (hay más variables pero ésta es la fundamental). Cuantos más enlaces se creen, más posibilidades habrá de que una web ocupe las primeras posiciones. Simplificando: si muchos enlazamos las webs de estos partidos utilizando la palabra “corrupción”, cuando alguien busque este término, los primeros resultados que aparecerán en el buscador serán las webs de estos partidos. El sueño de todo político de poltrona: publicidad gratuita.

1

De esta forma, vinculamos (y nunca mejor dicho) visiblemente a estos partidos con la corrupción que consienten dentro de sus filas y que todos padecemos. Conseguimos que quede reflejado de una manera más dinámica que la corrupción no se suprime de unas elecciones a otras: queda constancia en Internet. Conseguimos hacer una publicidad real de estos partidos y también aportamos un grano de arena contra la esta lacra que llevamos años sufriendo.

1

Creo que ésta es una buena propuesta, amén del efecto real que tenga. Pero debemos luchar en todos los frentes. Les animo a que se sumen a esta iniciativa. Todo esfuerzo es pequeño para deshacernos de los corruptos.

1

Y para acabar, algo de humor político que nos viene de Lepe:

1

Ya lo saben: SyG apuesta por el cambio. ¡Únanse! ¡La lucha no ha hecho más que empezar! Y para más eventos propagandísticos, ¡permanezcan tuneados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

2 Respostes to “Ready… Steady… Go!!!”

  1. Impulso Says:

    ohú qué torso!
    ya he contribuído haciendo click en los enlaces :)
    [Sugerencia: podrías incluir los enlaces directamente en el texto también]

  2. Ch@RLieRiCh@RD aka Slowpoke comentarista Says:

    En cuanto pueda, lo hago. Thanks! :)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: