Jo només escric coses serioses / Yo sólo escribo cosas serias

*Entrada bilingüe*

Catalan version

Aquest cap de setmana se m’ha fet saber que molta gent ja no comenta en el meu bloc perquè és massa “polític”. Volen ximpleries a orri. Lluny de doblegar-me i cedir a aqueixes demandes infundades (ja que segueix havent parides), em reafirme en l’actual línia editorial i porte un article polèmic:

1

Avui dia es parla de moltes dones: que si Jessica Alba, que si Megan Fox, que si Scarlett Johansson,… La gent no té ni puta idea. Els presente a les xiques amb el millor físic del món:

1

I açò és així. I no es parle més. Que aquest és un blog seriós, home ja. I per a més entrades denses i partidistes, romanguen tunejats a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1

1

Spanish version

Este fin de semana se me ha hecho saber que mucha gente ya no comenta en mi blog porque es demasiado “político”. Quieren tonterías a cholón. Lejos de doblegarme y ceder a esas demandas infundadas (ya que sigue habiendo paridas), me reafirmo en la actual línea editorial y traigo un artículo polémico:

1

Hoy en día se habla de muchas mujeres: que si Jessica Alba, que si Megan Fox, que si Scarlett Johansson,… La gente no tiene ni puta idea. Les presento a las chicas con el mejor físico del mundo:

1

Y esto es así. Y no se hable más. Que este es un blog serio, hombre ya. Y para más entradas sesudas y partidistas, ¡permanezcan tuneados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

3 Respostes to “Jo només escric coses serioses / Yo sólo escribo cosas serias”

  1. Peper Says:

    +1 a las chicas con el mejor físico del mundo!

  2. Superlayo Says:

    Stephen Hawking tendría mucho que decir al respecto. O su ordenador, al menos. Esto parece una página de facebook, Charlie… :p

  3. EKSL Says:

    Pues a mi me parecen las tres de jovencitas,oiga:La de la boca grande,la morena y la pelirroja,clavadas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: