Agudesa visual / Agudeza visual

*Entrada bilingüe*

Catalan version

Des que era menut he odiat els jocs d’agudesa visual que apareixien en els periòdics, revistes infantils o, fins i tot, en els quadernets d’alguna assignatura. Sempre se m’ha donat com el cul cercar les set diferències. Jo més aviat hauria preferit cercar les set coincidències per allò que així, almenys, no m’hauria sentit tan ximplet…

1

Avui, en clar homenatge a aquells maleïts jocs i al meu bell poble, els porte un joc de la meua pròpia collita. Es diu “cerca la incongruència” i es juga de la següent manera: jo els ensenye una imatge i vostès cerquen els dos elements que, junts en la mateixa foto, no tenen sentit. Llestos? Doncs allà anem! Atén!

1

Què? Ho tenen ja? Vinga, anem a resoldre per a aquells menys observadors:

1

Olé! Vista alegre! Amb dos collons! Si és que… Serem de poble, però a humor fi i amb retranca no ens guanya ningú.

1

I això és tot per avui! No sé com ho vaig a tindre per a actualitzar a partir d’ara perquè reprenc les classes pràctiques de conducció. Desitgen-me sort: com més aviat em traga el carnet, abans li podré dedicar tota la meua atenció al blog. O no, vaja. En qualsevol cas, romanguen tunejats a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1

1

Spanish version

Desde que era pequeño he odiado los juegos de agudeza visual que aparecían en los periódicos, revistas infantiles o, incluso, en los cuadernillos de alguna asignatura. Siempre se me ha dado como el culo buscar las siete diferencias. Yo más bien habría preferido buscar las siete coincidencias por aquello de que así, por lo menos, no me habría sentido tan tonto…

1

Hoy, en claro homenaje a aquellos malditos juegos y a mi hermoso pueblo, les traigo un juego de mi propia cosecha. Se llama “busca la incongruencia” y se juega de la siguiente manera: yo les enseño una imagen y ustedes buscan los dos elementos que, juntos en la misma foto, no tienen sentido. ¿Listos? ¡Pues allá vamos! ¡Atiende!

1

¿Qué? ¿Lo tienen ya? Venga, vamos a resolver para aquellos menos observadores:

1

¡Olé! ¡Vista alegre! ¡Con dos cojones! Si es que… Seremos de pueblo, pero a humor fino y con retranca no nos gana nadie.

1

¡Y eso es todo por hoy! No sé cómo lo voy a tener para actualizar a partir de ahora porque retomo las clases prácticas de conducción. Deséenme suerte: cuanto antes me saque el carné, antes le podré dedicar toda mi atención al blog. O no, vaya. En cualquier caso, ¡permanezcan tuneados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

Una resposta to “Agudesa visual / Agudeza visual”

  1. Raquel Says:

    Te estoy llamando y comunica o estas apagado. Llámame para quedar mañana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: