Kampament Kafre Katalà / Kampamento Kafre Katalán

*Entrada bilingüe*

Catalan version

Amics i amigues:

Ja és juliol. Fa calor i alguns tenim la fortuna d’estar ja de vacances. És en aquestes dates més que freqüent que els pares i mares manen a la seua prole a diferents campaments o escoles d’estiu, ja siga per a desfer-se d’ells una temporada o perquè consideren que és una experiència positiva. Segons el meu criteri, ho és: jo mateix vaig anar durant 7 anys seguits als campaments que organitzava Comissions Obreres i vaig tindre uns estius fantàstics: vaig conèixer a un munt de gent, vaig aprendre a ser independent per a moltes coses i vaig adquirir consciència de moltes coses que no t’ensenyen en el dia a dia.

1

Com ve sent habitual, al col·legi en el qual he treballat al llarg del curs ens manen propaganda de diferents institucions o entitats que realitzen activitats de temps lliure per als xiquets i xiquetes. L’últim fullet que ens va arribar va ser aquest:

1

Hum, una granja escola a Lleida. No pinta malament, la veritat. Seria bona idea fer-li un cop d’ull. A veure l’interior…

1

Ajá, ajá, ajá… Escolta, doncs sembla interessant… Un moment! Però què…?!

1

Vietnamites?! Entre els animals tenen vietnamites?! Per déux, quina falta de respecte per a aquest pobre poble, que tants rics menjars i entreteniment en les pel·lícules de Rambo ens ha donat! Aquestos catalans… Una cosa és no voler ser espanyols, però crec que açò ha estat passar-se. Ja ho saben: si són vostès d’una nacionalitat o ètnia distinta, no es passen per Lleida, no siga que els tanquen amb els porcs.

1

I això és tot per avui! Esperen un parell d’entrades més durant el mes de juliol i després ja parlarem. Ja ho saben: per a més ressenyes sobre campaments racistes, romanguen tunejats a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1

1

Spanish version

Amigos y amigas:

Ya es julio. Hace calor y algunos tenemos la fortuna de estar ya de vacaciones. Es en estas fechas más que frecuente que los padres y madres manden a su prole a distintos campamentos o escuelas de verano, ya sea para deshacerse de ellos una temporada o porque consideran que es una experiencia positiva. Según mi criterio, lo es: yo mismo fui durante 7 años seguidos a los campamentos que organizaba Comisiones Obreras y tuve unos veranos fantásticos: conocí a un montón de gente, aprendí a ser independiente para muchas cosas y adquirí conciencia de muchas cosas que no te enseñan en el día a día.

1

Como viene siendo habitual, al colegio en el que he trabajado a lo largo del curso nos mandan propaganda de diferentes instituciones o entidades que realizan actividades de tiempo libre para los niños y niñas. El último folleto que nos llegó fue éste:

1

Hum, una granja escuela en Lleida. No pinta mal, la verdad. Sería buena idea echarle un vistazo. A ver el interior…

1

Ajá, ajá, ajá… Oye, pues parece interesante… ¡Un momento! ¡¿Pero qué…?!

1

¡¿Vietnamitas?! ¡¿Entre los animales tienen vietnamitas?! Por diox, ¡qué falta de respeto para este pobre pueblo, que tantas ricas comidas y entretenimiento en las películas de Rambo nos ha dado! Estos catalanes… Una cosa es no querer ser españoles, pero creo que esto ha sido pasarse. Ya lo saben: si son ustedes de una nacionalidad o etnia distinta, no se pasen por Lleida, no sea que les encierren con los cochinos.

1

¡Y eso es todo por hoy! Esperen un par de entradas más durante el mes de julio y luego ya hablaremos. Ya lo saben: para más reseñas sobre campamentos racistas, ¡permanezcan tuneados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

Una resposta to “Kampament Kafre Katalà / Kampamento Kafre Katalán”

  1. Clara Says:

    Wooo, campameeeeeeent!!!

    (el comentari és açò, amb la calor el cap no dóna pa més)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: