Conté spoilers / Contiene spoilers

*Entrada bilingüe*

Catalan version

Disculpen que les entrades siguen curtes, però treballar, fer de superheroi i escriure exàmens (visca, visca, visca!!! El de conduir aprovat amb 0 errades!!!) és fotut. Avui, quasi un any després, reprenem temàtica en el blog. En el post d’avui, parlarem de… les actuacions de final de curs! Sé que no és un tema que els interesse molt, però els vídeos que vénen a continuació són hilarants.

1

Infantil ens interpretarà un correguda de bous amb tablao flamenc inclòs. Encara sort que 1er i 2on va d’un altre pal, fent un show mixt que combine el vell i el nou. Van a fusionar açò:

1

… amb açò altre:

1

Per la seua banda, 3er i 4rt van a donar-ho tot amb el Wannabe de les Spice Girls. Per què aquest tema? Doncs perquè vam veure aquest vídeo i qusi en pixem de riure:

1

5é i 6é faran un popurri de balls de la Década Prodigiosa i la canalla tancarà la seua part amb un tema tots/es junts/es:

1

Si encara segueixen ací, és que el nivell no és prou grotesc per a vostès. No es preocupen: la cosa encara pot degenerar més. Davant vostès, la cançó dels i les mestres:

1

Responent als seus dubtes:

– Sí, estem traient els passos de ball d’aquest vídeo. Riguen, però són difícils a més no poder i cansen que és una meravella.

– No, aquesta vegada m’he lliurat i no em toca fer de la Carrá. Per a compensar, em posaran una perruca afro. L’humor!

1

I res més per avui. Espere que el diumenge puguem tornar amb un micro-pensament. Es farà el que es puga. I per a més vídeos babaus i balls amb xiquets (i amb adults que són com xiquets), romanguen tuenjats a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1

1

Spanish version

Disculpen que las entradas sean cortas, pero trabajar, hacer de superhéroe y escribir exámenes (¡¡¡toma, toma, toma!!! ¡¡¡El de conducir aprobado con 0 fallos!!!) es chungo. Hoy, casi un año después, retomamos temática en el blog. En el post de hoy, hablaremos de… ¡las actuaciones de final de curso! Sé que no es un tema que les interese mucho, pero los vídeos que vienen a continuación son hilarantes.

1

Infantil nos interpretará un corrida de toros con tablao flamenco incluido. Menos mal que 1º y 2º va a ir de otro palo, haciendo un show mixto que combine lo viejo y lo nuevo. Van a fusionar esto:

1

… con esto otro:

1

Por su parte, 3º y 4º van a darlo todo con el Wannabe de las Spice Girls. ¿Por qué este tema? Pues porque vimos este vídeo y nos partimos el ojete:

1

5º y 6º harán un popurri de bailes de la Década Prodigiosa y la chiquillada cerrará su parte con un tema todos/as juntos/as:

1

Si todavía siguen aquí, es que el nivel no es lo suficientemente grotesco para ustedes. No se preocupen: la cosa aún puede degenerar más. Ante ustedes, la canción de los maestros y maestras:

1

Respondiendo a sus dudas:

– Sí, estamos sacando los pasos de baile de este vídeo. Ríanse, pero son difíciles a más no pode ry cansan que es un primor.

– No, esta vez me he librado y no me toca hacer de la Carrá. Para compensar, me pondrán una peluca a lo afro. ¡El humor!

1

Y nada más por hoy. Espero que el domingo podamos volver con un micro-pensamiento. Se hará lo que se pueda. Y para más vídeos chorras y bailes con niños (y con adultos que son como niños), ¡permanezcan tuenados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: