En una galàxia no tan, tan llunyana / En una galaxia no tan, tan lejana

*Entrada bilingüe*

Catalan version

Sol donar-se el cas que en temps difícils com el quals ens toca viure, la gent s’evadeix de la realitat submergint-se en mons fantàstics que poc o gens tenen a veure amb el nostre. Com ja s’imaginaran, servidor de vostès no és una excepció: encara que no renuncie a lluitar pels meus drets, necessite desconnectar si no vull que la mala llet m’inflame i consuma. Que com ho faig? Jugue a la consola, llig, estic aprenent a conduir, em duc treball a casa, isc a córrer amb els meus companys,…

1

El que passa és que m’he fixat que, sense ni tan sols haver-me adonat, he tornat a fixar el meu interès en l’univers Star Wars. Algunes ocasions ha estat de forma intencionada (recorden el post del cubisme), però la major part de les vegades no ha estat conscient. I saben el que he descobert? Que la fantasia creada per Lucas no és tan fantàstica. Oberven:

1

Després de la destrucció de la primera Estrella de la Mort, el bo de Lord Vader es veu obligat a cercar suport econòmic extern a l’Imperi…

1

…, mentre que l’Emperador fa el propi cercant treball.

1

Com el del crèdit no va eixir bé, el ex-jedi es va obrir un consultori amb els xics de frikitv:

1

I un còmic anglès, Eddie Izzard, com un Jorge Javier galàctic, va desvetlar un fosc secret de com funcionaven les coses entre batalles en l’estació de combat definitiva:

1

Encara que el més rar és que on millors i més divertits resultats han tingut ha estat en el món musical amb un tema tan de moda com el Tik Tok d’una tal Kesha:

1

I això seria tot. El dijous tornem amb altre post freak, però bastant terrorífic. Així que ja saben, per a més desgavells, romanguen tunejats a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1

1

Spanish version

Suele darse el caso de que en tiempos difíciles como el que nos toca vivir, la gente se evade de la realidad sumergiéndose en mundos fantásticos que poco o nada tienen que ver con el nuestro. Como ya se imaginarán, servidor de ustedes no es una excepción: aunque no renuncio a luchar por mis derechos, necesito desconectar si no quiero que la mala leche me inflame y consuma. ¿Que cómo lo hago? Juego a la consola, leo, estoy aprendiendo a conducir, me llevo trabajo a casa, salgo a correr con mis compañeros,…

1

Lo que pasa es que me he fijado en que, sin apenas haberme dado cuenta, he vuelto a fijar mi interés en el universo Star Wars. Algunas ocasiones ha sido de forma intencionada (recuerden el post del cubismo), pero la mayor parte de las veces no he sido consciente. ¿Y saben lo que he descubierto? Que la fantasía creada por Lucas no es tan fantástica. Oberven:

1

Tras la destrucción de la primera Estrella de la Muerte, el bueno de Lord Vader se ve obligado a buscar apoyo económico externo al Imperio…

1

…, mientras que el Emperador hace lo propio buscando trabajo.

1

Como lo del crédito no salió bien, el ex-jedi se abrió un consultorio con los muchachos de frikitv:

1

Y un cómico inglés, Eddie Izzard, cual Jorge Javier galáctico, desveló un oscuro secreto de cómo funcionaban las cosas entre batallas en la estación de combate definitiva:

1

Aunque lo más raro es que donde mejores y más divertidos resultados han tenido ha sido en el mundo musical con un tema tan de moda como el Tik Tok de una tal Kesha:

1

Y eso sería todo. El jueves volvemos con otro post freak, pero bastante terrorífico. Así que ya saben, para más paparruchas, ¡permanezcan tuneados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

Una resposta to “En una galàxia no tan, tan llunyana / En una galaxia no tan, tan lejana”

  1. Joselo Says:

    El último video de muestra un concepto de star wars que nos confunde y nos enfurece!!! …………..mu rico!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: