Amor a la catalana

*Entrada bilingüe*

Catalan version

14 de febrer: una data assenyalada en els nostres calendaris com el dia dels enamorats, una festivitat celebrada quasi exclusivament en la televisió. Si bé el romanticisme existeix, tampoc note jo que la gent faça coses molt especials per Sant Valentí, la veritat. Però això es va acabar! Des d’avui mateix, tinc intenció d’ajudar-los a celebrar un dia de l’amor com déux mana: amb la seua frases cursis i les seues cançons embafadores. Per a això he recorregut a una sèrie de temes d’autors catalans. Preparen-se a saber el que és ser romàntic de debò. Ah! I aconselle que els diabètics no vegen o escolten el que ve a continuació o podrien morir d’una sobredosi de sucre:

1

Per a començar, Carlitos ens porta el seu hit “Canción de amor”.

1

I ara passem a dos boleros interpretats pel cantant d’AC/DC, Brian Johnson, en el programa del Cansancio “Cuarto Menguante”.

Brian Johnson: el reloj

Brian Johnson y Max Cavalera: Sabor a ti

1

En aquest mateix programa vam descobrir també que els punkies poden enamorar-se i que poden fer cançons tan romàntiques com aquesta. Sangre i Cuesco canten “Amor okupa”:

Amor okupa

1

I acabem amb el tema de Berto, també membre del Cansancio i col·laborador de Buenafuente, que ens ajudarà a demanar-li a la nostra parella una cosa que sempre hem volgut fer.

1

I això és tot. La setmana que ve no sé com estaran les actualitzacions perquè em dedicaré a celebrar els Carnestoltes a Aiora. Si no actualitze, no temen per la meua vida: només estic de parranda. Però, si de cas, romanguen tuneados a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1


1

Spanish version

14 de febrero: una fecha señalada en nuestros calendarios como el día de los enamorados, una festividad celebrada casi exclusivamente en la televisión. Si bien el romanticismo existe, tampoco noto yo que la gente haga cosas muy especiales por San Valentín, la verdad. ¡Pero se acabó! Desde hoy mismo, tengo intención de ayudarles a celebrar un día del amor como diox manda: con su frases ñoñas y sus canciones empalagosas. Para ello he recurrido a una serie de temas de autores catalanes. Prepárense a saber lo que es ser romántico de verdad. ¡Ah! Y aconsejo que los diabéticos no vean o escuchen lo que viene a continuación o podrían morir de una sobredosis de azúcar:

1

Para empezar, Carlitos nos trae su hit “Canción de amor”.

1

Y ahora pasamos a dos boleros interpretados por el cantante de AC/DC en el programa del Cansancio “Cuarto Menguante”.

Brian Johnson: el reloj

Brian Johnson y Max Cavalera: Sabor a ti

1

En este mismo programa descubrimos también que los punkies pueden enamorarse y que pueden hacer canciones tan románticas como ésta. Sangre y Cuesco cantan “Amor okupa”:

Amor okupa

1

Y acabemos con el tema de Berto, también miembro del Cansancio y colaborador de Buenafuente, que nos ayudará a pedirle a nuestra pareja algo que siempre hemos querido hacer.

1

Y eso es todo. La semana que viene no sé cómo estarán las actualizaciones porque me dedicaré a celebrar los Carnavales en Ayora. Si no actualizo, no teman por mi vida: sólo estoy de parranda. ¡Pero, por si acaso, permanezcan tuneados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: