Pwnejant a orri / Pwneando a granel

*Entrada bilingüe*

Catalan version

Interrompem breument les entrades que tenia planejades per a contar una anècdota èpica ocorreguda aquest cap de setmana.

1

València, dissabte 23:00 hores. Sopar en un lloc de menjar italià (no recorde el nom).

1

Els homes començarem a comentar quin és el millor joc de taula del món. Després d’exposar un parell d’arguments, vam arribar a la conclusió que aquest joc és el Risk. Jo vaig adduir que, àdhuc sent un joc bel·licista i imperialista, mola tenir el teu propi exèrcit conquistador.

1

Davant la situació, les dones allí presents van declarar que el Risk és un joc “de tios” perquè només a un home li pot agradar haver d’ocupar territoris amb canons de plàstic. En definitiva, als homes ens agrada el Risk perquè som més violents. Com reacciona un enfront d’això? De la següent manera:

1

Un dels tios, Thomas (el meu nou heroi), va contestar el següent: “El que passa és que a les ties no vos agrada el Risk perquè per a poder jugar, primer, has de saber llegir un mapa.”

1

SNAP! Epic pwnage!

1

Si és que… La culpa és d’elles per anar menyspreant-nos. I per a més colps en la cresta com el d’avui, romanguen tunejats a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1

1

Spanish version

Interrumpimos brevemente las entradas que tenía planeadas para contar una anécdota épica ocurrida este fin de semana.

1

Valencia, sábado 23:00 horas. Cena en un sitio de comida italiana (no recuerdo el nombre).

1

Los hombres empezamos a comentar cuál es el mejor juego de mesa del mundo. Tras exponer un par de argumentos, llegamos a la conclusión de que dicho juego es el Risk. Yo aduje que, aun siendo un juego belicista e imperialista, mola tener tu propio ejército conquistador.

1

Ante la situación, las mujeres allí presentes declararon que el Risk es un juego “de tíos” porque sólo a un hombre le puede gustar tener que ocupar territorios con cañones de plástico. En definitiva, a los hombres nos gusta el Risk porque somos más violentos. ¿Cómo reacciona uno frente a eso? De la siguiente manera:

1

Uno de los tíos, Thomas (mi nuevo héroe), contestó lo siguiente: “Lo que pasa es que a las tías no os gusta el Risk porque para poder jugar, primero, has de saber leer un mapa.”

1

SNAP! Epic pwnage!

1

Si es que… La culpa es de ellas por ir menospreciándonos. Y para más golpes en la cresta como el de hoy, ¡permanezcan tuneados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

4 Respostes to “Pwnejant a orri / Pwneando a granel”

 1. Joselo Says:

  El argumento de ke nos gusta más el Risk porque somos más violentos……. mmmm….no se…. Blanka es ultraviolenta, debería encantarle el Risk….no?

  Saludos

 2. Félix Says:

  Thoma no solo es tu heroe, desde hoy, es el de todos y cada uno de nosotros

 3. Repelux Says:

  OH SNAP! Con lo que mola el Risk, cagontó.

 4. Superlayo Says:

  El Risk no puede superar al Monopoly… O quizás sí, nunca jugué a él, sólo al Stratego (con el que tuve una experiencia curiosa). ¿Su amigo no se llevó un golpe, o algo, o se refugió en el choque general con el resto de tíos? :p

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: