Invasió, secreta? / Invasión, ¿secreta?

*Entrada bilingüe*

Catalan version

WARNING: Aquest article està escrit sense saber massa bé sobre què parle, però és que el que he de rebel·lar m’ha semblat tan important que he cregut necessari el ficar-me en aquest jardí. No em maten molt, hordes de fans marvelites:

1

Fa no massa temps, en Marvel es van trobar amb un problema (que no era que els anara a comprar Disney). Un problema que havia sorgit, paradoxalment, del seu èxit: havia massa personatges amb línies argumentals distintes que feien difícil el seguir qualsevol sèrie. Davant aquesta tesitura, van prendre la decisió de traure la saga Ultimate, és a dir: la renovació de tots els seus personatges i històries des del principi. Tanmateix, abans de llançar-se a aquesta aventura amb la qual volien recuperar el públic més jove i incult en matèria comiquera (com podria ser jo amb un parell d’anys menys), es van traure de la màniga la… INVASIÓ SECRETA!

secret1

1

En aquesta saga, que fica en l’all a tots i cadascuns dels herois de la factoria, es tracta el tema de la confiança: en qui pots confiar? Qui és un amic i qui és un impostor?

avninit015_cov

1

La qüestió és que la Invasió secreta va ser el Deux ex machina de la Marvel: van rescatar de l’oblit a l’espècie dels Skrull, antics enemics de l’els 4 Fantàstics duts quasi a l’extinció després de segles com imperi galàctic. Però resulta que els Skrulls no estaven morts, que estaven de parranda. Per a ser més exactes, estaven de parranda en la Terra, suplantant la identitat de coneguts herois per a després asestar a la humanitat un colp mortal i substituir-nos com espècie dominant del planeta.

secret-invasion

1

Comprendran que tan delicada missió només pot portar-se a terme en secret. O bo, això creia jo fins a fa poc. Perquè resulta que la setmana passada estava jo corregint cuaderns d’anglès d’aqueixos que fan els xiquets i xiquetes en vacances quan em vaig trobar açò:

skrulls

1

Vinga! Amb dos collons! Però per què redimonis ha de ser secreta la invasió si podem dir que estem ací a les clares? I a sobre la dona és original de l’hòstia: Senyoreta Skrull. Sí ,senyor, ahí. Ara l’única cosa que queda pendent de descobrir és si aquesta historieta transcorre també en l’univers Marvel o els Skrulls estan envaint altres mons seguint la fórmula oposada a la invasió secreta.

1

I per a seguir desvetlant conspiracions obertes i conegudes, romanguen tunejats a la mateixa slowpokora en el mateix slowpokanal!

1

1

Spanish version

WARNING: Este artículo está escrito sin saber demasiado bien sobre qué hablo, pero es que lo que he de rebelar me ha parecido tan importante que he creído necesario el meterme en este jardín. No me maten mucho, hordas de fans marvelitas:

1

Hace no demasiado tiempo, en Marvel se encontraron con un problema (que no era que les fuese a comprar Disney). Un problema que había surgido, paradójicamente, de su éxito: había demasiados personajes con líneas argumentales distintas que hacían difícil el seguir cualquier serie. Ante esta tesitura, tomaron la decisión de sacar la saga Ultimate, es decir: la renovación de todos sus personajes e historias desde el principio. Aun así, antes de lanzarse a esta aventura con la cual querían recuperar el público más joven e inculto en materia comiquera (como podría ser yo con un par de años menos), se sacaron de la manga la… ¡INVASIÓN SECRETA!

secret1

1

En esta saga, que mete en el ajo a todos y cada unos de los héroes de la factoría, se trata el tema de la confianza: ¿en quién puedes confiar? ¿Quién es un amigo y quién es un impostor?

avninit015_cov

1

La cuestión es que la Invasión secreta fue el Deux ex machina de la Marvel: rescataron del olvido a la especie de los Skrull, antiguos enemigos del los 4 Fantásticos llevados casi a la extinción después de siglos como imperio galáctico. Pero resulta que los Skrulls no estaban muertos, que estaban de parranda. Para ser más exactos, estaban de parranda en la Tierra, suplantando la identidad de conocidos héroes para luego asestar a la humanidad un golpe mortal y sustituirnos como especie dominante del planeta.

secret-invasion

1

Comprenderán que tan delicada misión sólo puede llevarse a cabo en secreto. O bueno, eso creía yo hasta hace poco. Porque resulta que la semana pasada estaba yo corrigiendo cuadernillos de inglés de esos que hacen los chiquillos y chiquillas en vacaciones cuando me encontré esto:

skrulls

¡Toma! ¡Con dos cojonazos! ¿Pero por qué diantres ha de ser secreta la invasión si podemos decir que estamos aquí a las claras? Y encima la mujer es original de la hostia: Señorita Skrull. Sí ,señor, ahí. Ahora lo único que queda pendiente de descubrir es si esta historieta transcurre también en el universo Marvel o los Skrulls están invadiendo otros mundos siguiendo la fórmula opuesta a la invasión secreta.

1

¡Y para seguir desvelando conspiraciones abiertas y conocidas, permanezcan tuneados a la misma slowpokora en el mismo slowpokanal!

Anuncis

7 Respostes to “Invasió, secreta? / Invasión, ¿secreta?”

 1. Félix Says:

  No es por nada, pero la Miss skrul esta buena grrrrr

 2. paco Says:

  ¡Van a por los niños! ¿Es que nadie piensa en los niños?

 3. Chewrafa Says:

  Mmmm, niños a la parrillaaaarrrl…

 4. Joselo Says:

  La terrible cara de la Isla Sk(r)ull ??????
  Chaaaananaaaaaannnaaaaaaaaaaaaan

 5. Repelux Says:

  No me gustó mucho Invasión secreta, pero tener una profe skrull y bruja debe ser cuanto menos emocionante.

 6. Superlayo Says:

  Lo sorprendente es que no les haya caído una demanda astronómica a los de la editorial. Aunque probablemente sea una estrategia skrull para que los niños se acostumbren al dominio alienígena. Ya sabéis, “acepta el cambio” y todo eso.

 7. Ch@RLieRiCh@RD aka Slowpoke comentarista Says:

  Vaya, se ve que Superlayo ha vuelto con ganas de ser el comentarista más dicharechero (de Barrio Sésamo). xD

  La verdad es que no se me había ocurrido, pero tiene razón: esto es un plan skrull para que los niñ@s se vayan acostumbrando. Usted siempre ve más lejos que yo, maldito visionario :P

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: