Mai és tard si la dita és bona / Nunca es tarde si la dicha es buena

*Entrada bilingüe*

Catalan version

Recorden que l’altre dia comentàrem què podria arribar a ser de nosaltres al fer-nos un poc més majors i tindre descendència? Doncs bé, avui anem a parlar de què podem arribar a ser quan arribem a la tercera edat:

1

La veritat és que jo mai m’ho he plantejat seriosament: com seré i on estaré en 40 o 50 anys? El que sí tinc clar és que vull estar com aquests iaios:

1

La cosa és que no es duen molt amb els rockers més veterans, però dubte que la seua pensió els done com per a fer les mateixes excentricitats… I sí, l’entrada d’avui és molt curta, però és que tinc molt de treball amb el final de curs. Promet rescabalar-los. Però per a això hauran d’estar tunejats a la mateixa slowpkora en el mateix slowpoknal!

1

1

Spanish version

¿Recuerdan que el otro día comentamos qué podría llegar a ser de nosotros al hacernos un poco más mayores y tener descendencia? Pues bien, hoy vamos a hablar de qué podemos llegar a ser cuando lleguemos a la tercera edad:

1

La verdad es que yo nunca me lo he planteado seriamente: ¿cómo seré y dónde estaré en 40 o 50 años? Lo que sí tengo claro es que quiero estar como estos yayos:

1

La cosa es que no se llevan mucho con los rockeros más veteranos, pero dudo que su pensión les dé como para hacer las mismas excentricidades…

1

Y sí, la entrada de hoy es muy corta, pero es que tengo mucho curro con el final de curso. Prometo resarcirlos. ¡Pero para ello tendrán que estar tuneados a la misma slowpkora en el mismo slowpoknal!

Anuncis

2 Respostes to “Mai és tard si la dita és bona / Nunca es tarde si la dicha es buena”

  1. Félix Says:

    Dios, la voz que pone el paisano al final de la cancion, es lo mejor de todo el video, muco ejor que el hombre que se pone la mano en la garganta, y mil veces mas divertido que ver a los viejos poniendo los cuernos xD

  2. Repelux Says:

    Coñe, lo estaban poniendo justo en SLQH. Yo nunca me he planteado qué me pasará cuando llegue a viejuno, supongo que seré un viejo verde.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: